رزمایش بزرگ رمضان

تهیه سبد غذائی برای ماه مبارک رمضان

در آستانه ماه مبارک رمضان که ماه از خودگذشتگی و توجه به مستمندان است، از تمامی نیکوکاران دعوت می‌کنیم با پیوستن به این حرکت الهی، پایان ماه میهمانی الهی را با پایان دادن به غم و اندوه هموطنان نیازمند و آسیب‌دیده از کرونا پیوند بزنند.

با تقدیرخاضعانه از بیانات گرانقدر رهبر معظم انقلاب به مناسبت نیمه شعبان و توجه ویژه معظّم له به کمک به مستمندان و نیازمندان واحد خیرین همچون گذشته این فرمایشات را نصب‌العین خود قرار داده و در خط مقدم دستگیری از محرومان و نیازمندان ادای تکلیف می‌کند.

با تاکید بر فرمایشات ولیّ امرمسلمین در خصوص همدلی و کمک مومنانه به مستمندان و اقشار آسیب‌دیده از کرونا مصمم هستیم با جذب حداکثری کمک‌های مردمی و مشارکت خیران و نیکوکاران، غم و اندوه اثرات این ویروس منحوس را با خاطره خوش همدلی و مهرآفرینی مردم عزّت‌مند

ایران اسلامی با استعانت از خداوند سبحان جبران کنیم.
 یقینا عبور از این روزهای سخت نیازمند همراهی تمام اقشارو افراد جامعه و کسانی است که توانایی کمک به نیازمندان را دارند،

حساب‌ سیبای بانک ملی به شماره 0176761717003

و همچنین شماره کارت 6037997599082816

بنام خیرین جامعه الزهرا (س) برای جمع‌آوری کمک‌های خیرین نوعدوست پیش‌بینی شده است.