معرفی خیرین جامعه الزهرا (س)

5aa4f720c0b87-500x329

آنچه باید پیش از هر چیزی درباره‌اش صحبت کنیم مساله تاثیر زنان بر مسیر حرکت یک جامعه است. هیچ انسان منصف و منطقی‌ای نیست که منکر این تاثیر باشد و نقش زنان را در جامعه سازنده و هدایت‌کننده نداند. این اندیشه و فلسفه در نگاه اسلام و تشیع جعفری بیش از هر تفکری جلوه پیدا می‌کند. نظام جمهوری اسلامی ایران نیز با توسل به چنین اندیشه بلندنظرانه‌ای توانسته جایگاه زن را درک و آن را ارتقا بخشد. یکی از جلوه‌های این ارج نهادن به مقام زن، در تاسیس و راه‌اندازی جامعه الزهرا نمایان است.

با قطعیت می‌گوییم در هیچ جای دنیا، نهاد و تشکلی مانند جامعه الزهرا وجود ندارد که با دقت و حساسیت و در چنین سطح وسیعی به مساله تربیت زنان بپردازد. جامعه الزهرا نفس رحمانی امام راحل عظیم الشان و اقدام عملی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای قرار دادن زن در جایگاه شایسته خودش است. همین‌که امام راحل‌مان پیش از انقلاب و بلافاصله پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به راه‌اندازی جامعه الزهرا تاکید کردند، نشان از جایگاه ویژه زن در اندیشه اسلامی و انقلابی ایشان دارد. در پی این باید یاد کنیم از تاکیدات متعدد رهبر معظم انقلاب که همواره این نکته را به ما گوشزد می‌کند که توجه و تمرکز بر مساله خواهران طلبه  باید بیشتر از قبل باشد. تربیت زنانی عالم و آگاه به معارف دینی، امنیت دادن است به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم.

تشکیل خیّرین جامعه الزهرا پس از گذشت حدود نیم قرن از تاسیس جامعه الزهرا، گامی در راه توسعه این نهاد مردمی است. ورود خیّرین به مساله جامعه الزهرا به این معناست که عموم مردم دریافته‌اند که مساله تربیت و پرورش زنان باید از حالت محدود خارج شود و به صورت ملی درآید. هرچند توسعه فیزیکی جامعه الزهرا تاکنون به حد مطلوب رسیده است، اما برای درگیر کردن همه ملت، همچنان راه درازی در پیش داریم و ورود خیّرین امیدی برای گسترش این اندیشه است. کار خیر برای خواهران طلبه، معنا دادن به حضور زن در جامعه است.

IMG01185133

در جهانی که اندیشه‌های منحط سعی دارد جلوه دینداری را مخدوش کند و زن را به عنوان هدف در مرکز تهاجمات خود قرار داده، تلاش برای ارتقای سطح زنان یک جامعه و فرستادن آنها به خط مقدم نبرد با دشمن، به این معناست که نه تنها بانوی ایرانی و زن مسلمان، آسیب‌پذیر نیست بلکه خود پیشگام مبارزه و حفظ جامعه از توطئه‌های شوم دشمنان قسم‌خورده اسلام و انقلاب است. حضور خیّرین در گسترش مادی و معنوی جدای از بحث‌های ذاتی امر خیر و سوق دادن جامعه به سمت مهربانی و همدلی و ترویج دین مبین اسلام، حاکی از آن است که خیّرین این مهم را دریافته‌اند که بزرگترین و توانمندترین نیروی مقابله با دشمن، همین زنان هستند، همان‌طورکه در طول هشت سال دفاع مقدس اگر شکیبایی و ایستادگی و رشادت مادران و همسران شهدا نبود، اینک نمی‌توانستیم با چنین آسودگی‌ای از اعتلای نام کشوری سخن بگوییم که نام مقدس اسلام بر قله‌های موفقیت آن جلوه‌گر است. زنان و مردان ایرانی با الگو قراردادن و تمسک جستن از بانوان روشنگر و دانایی چون فاطمه‌ زهرا(سلام‌الله‌علیها) و حضرت زینب‌کبری(سلام‌الله‌ علیها) پای در راهی نهاده‌اند که بی‌شک در ظهور حضرت موعود(عجل‌الله‌ فرجه) موثر خواهد بود. نسل فردای ایران به همت خیّرین و حضور بانوان جامعه، نسلی عالم، آگاه و روشنگر خواهد بود و مسیر اسلام و انقلاب و ظهور را هموار و ممکن خواهد کرد.