تعداد 53 کارت هدیه به ارزش هر کدام 150 هزار تومان به نیازمندان اهدا شد

ماه مبارک رمضان ، ماه تقویت و تحکیم انس با ولایت و امامت است که باید همه این ها را در شب های قدر به خوبی دنبال کنیم. لذا با تاکید بر لزوم کمک به فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان گفت: یکی از مهم ترین آموزه های دینی که قرآن کریم در موراد مختلف همواره بر آن تاکید داشته و مسلمانان را به آن توصیه کرده کمک به نیازمندان و فقرا در جامعه است.

با همکاری مدیریت جامعه الزهرا (س) ، تعداد 53 کارت هدیه به ارزش هر کدام 150 هزار تومان به نیازمندان اهدا شد.

شب قدر زمینه‌ خودسازی و پاکی از آلودگی‌ها را برای انسان‌ها فراهم می‌آورد و بهترین فرصت برای طلب بخشش و آمرزش گناهان از خداوند است.

لذا با تاکید بر لزوم کمک به فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان گفت: یکی از مهم ترین آموزه های دینی که قرآن کریم در موراد مختلف همواره بر آن تاکید داشته و مسلمانان را به آن توصیه کرده کمک به نیازمندان و فقرا در جامعه است.