.

درگاه خیرین جامعه الزهرا با حضور اعضای شورای جامعه افتتاح شد.

روز سه شنبه هشتم مهرماه در جلسه شورای جامعه درگاه پرداخت خیرین جامعه الزهرا (س)، افتتاح شد.

مقرر گردید کلیه دریافتی های جامعه برای نیازهای طلاب و امور جاری جامعه از خیرین بزرگوار فقط از طریق حساب خیرین و بصورت مجازی از طریق این درگاه انجام گردد و نیک اندیشان گرامی که ارتباط موثری با خیرین دارند و دلسوزانه پیگیر جذب مساعدت می باشند نیز در صورت دریافت هر گونه وجهی از طریق این درگاه به حساب خیرین واریز نمایند.
  خیرین و نیک اندیشان گرامی با وارد نمودن آدرس kh.jz.ac.ir\payment در اینترنت مستقیم به صفحه پرداخت منتقل می شوند. و با انتخاب نیت در نوار منو مربوطه و درج مبلغ مستقیم به درگاه بانکی منتقل و مبلغ واریزی با نظارت مستقیم بنیاد خیرین طبق نیت هزینه می گردد.